lauantai 2. tammikuuta 2010

Sukulaisia ja vanhoja kuvia

Olen tässä vapaalla kaivellut valokuvalaatikkoani, ja sieltä pisti silmiini omia kuviani ja niiden  niin  iki ihanat vaatteet.
Se oli varmaan sodanjälkeistä pula aikaa vaikka olikin -50 luvun loppupuoli jo, kaikki käytettiin tosi tarkkaan hyödyksi, Äitini oli omepelija, ja hän korjasi muiden isojen ihmisten vaatteista minulle ja siskoilleni miloin mitäkin pukinetta.

Tämä oli kevättä kun kuljin tällaisissa asuissa, oli minulla oikeasti ihaniakin mekkoja, päälle laitettavaksi mutta eihän niitä saanut pitää kuin joskus juhlan tai hautajaisten vuoksi.

Kummitätini vaatetusta, hän oli mielestäni "hieno" hän laittoi aina tukaansa ja esiityi yleensä edukseen pitkäholkkinen klubi  77 tupakka suupielessään :o) Sellaista se oli silloin, ja onkin tosi ihanaa kun sukuseurani tekee kirjoja suvusta. Sukututkimusta olen itsekkin jonkin verran tehnyt, se se onkin vasta mielenkiintoista.
1 kommentti:

Haltiakummi kirjoitti...

Kiitos viestistäsi. Itse ajattelen niin että ystäväni enkelipoika oli niin malttamaton että hän ei jaksanut odottaa, vaan halusi syntyä sydämiin, muistoihin ja tähtien tuikkeeseen. Hänestä tuli pieni suojelusenkeli sisariensa ja veljiensä rinnalle kulkemaan.
Kiitos Sinulle kauniista sanoistasi.

MISSTÄ olet!

Blogiarkisto

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...