sunnuntai 7. maaliskuuta 2010

Värekkerryksiä.

Välillä jotain muutakin tekemistä kuin kortteja, tv-tä katsellessa  neula huovutin muutaman munan jospa niistä sitten laitan pääsiäskoristeita itselleni, ihana ukko-kultanikin sanoi haluavansa rairuohoa vaikka meillä ollaan enää kahdestaan niin pääsiäis koristeet  pitää olla kuitenkin, kait se sitten niin on että vanhetessaan sitä muuttuu lapseksi jälleen, vaikka ei ehkä haluakkaan kiukutella niin kamalasti, tai ainakin kiukun aiheet ovat ihan toiset.

Tiimarin  sivuilta löytyy helpoin ohje valmiiseen styroks munaan huovuttaminen. (Munia on monen kokoisia, ja niitä löytyy sydäminä ymm,, malleinakin)

Itse käytän esim: risojen villasukkien varret (jollen kudo uusia teriä :O)) tai, vaahtokumin paloja jotka leikkaan munan muotoon, pallojen sisällä  jolloin yleensä munista tulee erikokoisia ja mallisia, tuossa kuvassakin ruskea on enemmän pallomainen. sukan varsi muotoillaan käsissä palloksi ja siihen päälle villaa kerroksittain ja huovutus neulaimella tikuttamalla, käytän huovutusneulainta isoihin hommiin ja yksityiskohtiin yhtä neulaa.
7 kommenttia:

Aili-mummo kirjoitti...

Huovutettuja pääsiäismunia en ole ennen nähnytkään, ajatus on kaunis ja uusi (ainakin minulle).

Hauskoja ja kauniita töitä sinulla Vaarinkukka, kiitos niistä!

MaMMeli kirjoitti...

Ihania nuo huovutet munat, täytyypä minunkin kokeilla Hilman ja Helmin villasta:)

Haltiakummi kirjoitti...

Tosi kivoja munia on kukkanen muninut! :) Kaikki on oikein hauskoja, keltaiset olisivat iloisia keittiössä ja turkoiseista sekä ruskeista saisi olohuoneen kulhoon asetelman kuin kevään sisustuslehdistä! Jaatko meille kuinka nuo syntyi? :)

Carola kirjoitti...

Ihanan värikkäät :)

Haltiakummi kirjoitti...

Hih, kiitos!!! :)))

malli45 kirjoitti...

Tulin katsomaan uutta lukijaani. Hienoja munia; mulle uutta nuo sukanvarret!
Löysin täältä myös mielenkiitoisia blogeja...

Tiina kirjoitti...

Vau, hienoja munia. Itsekin ajattelin väkertää niitä, katsotaan saanko aikaiseksi.

MISSTÄ olet!

Blogiarkisto

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...