torstai 29. huhtikuuta 2010

Flunssa aaltoa.

No niin kerkisinhän tännekkin vihdoinkin.
Ensin tehdään töitä roppakaupalla ja sitten kohta taas on flunssa päällä, onneksi ei tarvitse syödä pillereitä vaikka ehkä tämä menisi paremmin kun olisi pillerit viiruksiinkin.
Ensin kurkunpäätulehdus otti kiinni ja sitten siihen samaan vielä jokin ihmeellinen suu ja nielu tulehdus, joka teki pikkuisia rakkuloita koko kurkun ja nileun  täyteen, kun yskittää niin tunne on kuin joku nappaisi palan nielusta pois.
Eiköhän tämä tästä taas mene, sitä se on kun on lasten kanssa tekemisissä, joku vuosi sairastetaan ja jonkun vuoden pääsee sitten vaihteeksi vähällä.

Mitään ei oikein ole jaksanut tehdäkkään, liekkö kevät väsymystä tai liikaa kevät pirteyttä kun ulos vain tekee mieli ja siellä kyllä on paljon parempi ollakkin ja hengittää, pitäisiköhän siirtyä yöksi ulos nukkumaan, eikun pihalle vain teltta :o))  :o))

Laitan kuvan tekemistäni muffinseista jostain kumman syystä tuo makean teko ja syönti kyllä onnistuu vaikka olisi vähän kipeänäkin :o) hujautin tuonne muffinsin sisään vielä sukalaapalan kun teki niin kovasti mieli.
1 kommentti:

Aili-mummo kirjoitti...

Ihan oikein Vaarinkukka, makeita ovat Vapun leivonnaiset...

Iloista ja hyvää Vappua sinulle ja Vaarille!

MISSTÄ olet!

Blogiarkisto

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...