tiistai 28. syyskuuta 2010

Tunnustus jatkuuu.


Kyllä elämä on menyt kiireiseksi kun ei kerkiä mitään enää tekemään, tai kaikki on tehtävä monessa osassa, niin tämäkin, mutta nyt jatkuu.
Sain siis Tunnustuksen,    -->Tunnustus kuuluu jakaa seitsemälle blogille ja kertoa seitsemän asiaa itsestään......Nyt jää tämä kesken flunssa otti kiinni minusta ei mahda mitään.No niin nyt ei tipu räkä näppikselle ;o) eikä kume sekoita päätä.


Tunnustus siis seuraaville blogeille.
Outin onnen kipinöitä
Pian ja nopeasti Pian Blogi
Rean Blogi
Annen Kortit

Sitten sain toisenkin Tunnustuksen jonka haluaisin antaa OUTILLE koska  on kivaa kuulla hänelle tärkeistä asioista.
Tähän tunnustukseen liityy siis  kertominen kolmesta itselle  tärkeästä asiasta, ja toinen  tehtävä, kuvaile itselle tärkeä kuva, mitä näet siinä.

2 kommenttia:

Outi kirjoitti...

Heips!
Vastasin ihanaan yllätykseesi omassa blogissani sinun tekstin alle, mutta kun et ole käynyt kommentoimassa, niin laitan sen vielä tähän sinun blogiin:

No voi pyhä jysäys!!! :) Kiitos, kiitos ja vielä kerran kiitos! Olinpa todella yllättynyt ja otettu. Suuri kiitos sinulle! Tuntui tosi mukavalle. Kyllä minä oon sen niin ajatellut, että enhän minä tuollaisia tunnustuksia tule koskaan saamaan, mutta niin se elämä yllättää! :)
Miten noi kuvat saa muuten laitettua oman blogin sivupalkkiin?

10. lokakuuta 2010 20.26
Outi kirjoitti...
Niin, ja vielä lisään, että en heti lupaa niitä postata, kun on tässä taas kaikenlaista härdelliä ja lisäks minäkin flunssassa, mutta sitten paremmalla ajalla ihan varmasti!

Ja sit vielä kysyisin, että tuliko noiden tunnustuksien mukana sulle mitään kriteereitä, että minkä perusteella ne annetaan eteenpäin? Ja tuo toinen tunnustus, jonka annoit vaan minulle, niin annetaanko se siis vain yhdelle?

Voit vastata tähän omaan blogiisikin tämän tekstin alle. Olen tilannut sähköpostitse jatkokommentit itselleni.. :)

Anonyymi kirjoitti...

Se on -Blogitunnustus jonka voi antaa kenelle vain haluaa, siis tuo kirsikkaleivos :o) (annteaan yhdelle) ja itse käytin kriterissäni ajatusta, annan sellaiselle jonka ajatuksista tahdon kuulla lisää :o) mitkä asiat ovat hänelle tärkeitä, siis tässä tapauksessa sinulle Outi, mutta minutkin keskeytti tuo pahuksen flunssa, joka ei heitä näppejään irti kovinkaan helposti, siksipä itsellänikin asiat menivät sekaisin, vaikka kuinka yritin.

Toinen tunntustu on kauniista blogista.

Ei ole kivaa kirjoitella kun nenu vuotaa, ja kuume jyllää päässä,ja kone temppuilee katkoen yhteyksiä.

Terkuin ikioman vaarikultansa kukkanen ;o)

MISSTÄ olet!

Blogiarkisto

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...