keskiviikko 3. marraskuuta 2010

Tuikkukortteja .

On tullut tehtyä tuikkukortteja kakenemoisia, kun aina tarvitsee pikkuviemisiksi etenkin näin Joulun aikaan.
Mutta nyt väsäsinkin Halloween tuikkukortin, kun onnistuin saamaan tapetin paloja joista sitten piti jotain tehdä. Kortti sisältä ja kortti päältä, sisälle ajattelin laittaa jotain tujua salmiakkia tai turkinpippuria, pää asia kunhan on väkevää  :o)

Puutöitäkin tuli tehtyä pikkuisen, eräs ystäväni tarvitsi lasten naulakoita ja minähän sahailin omaksi ilokseni, pitäisi vielä vähän maalailla paremmin tai oikeastaan tarkemmin.

Sitten TV-tä katsellessahan tietty tulee kudottua, sehän on selvää kaikille puikonheiluttajille :o) Käspaikasta kekkasin uudenlaisen kantapään, ainakin minulle uudenlaisen koska aina kudon sillä perinteisellä vahvalla kantpää mallilla mutta nyt tietystikkin piti päästä kokeilemaan, ja tulos on tässä muutamat päättelemättömät sukatkin on tullut värkättyä.
TÄSSÄ olisi linkki tähän kantapäähän jos vaikka joku muukin innostuu sukista kun kantapää ei ole enää vaikea, tai eihän se nyt koskaan ole sitä ollutkaan ;o)

3 kommenttia:

Pia K o r h o n e n kirjoitti...

Oletpa ollut reippaana! Tuo Halloween-tuikkukortti on aivan erityisen ihana : )

Janika's world kirjoitti...

Hauskoja juttuja puuhailet - tosi taidokkaita! Kivoja kyläilylahjoja tosiaan, saajat varmasti tykkää!

Hmm - kun en itse käy kylässä eikä täälläkään ole tainnut vuosiin ketään käydä niin tuliaiset ei tunnu ajankohtaiselta. Pitäisikö jotenkin yritää elvyttää moisia tapoja - tutustua ihmisiin! Olisi varmasti tosi kivaa!

Kiti kirjoitti...

Hurjaa millainen tuhat taituri sinä olet! Ja aivan upeita ovat nuo sukat (kuulun ryhmään nimeltä sukkafriikit l. ihailen aina kaupoissa lämpimiä sukkia joita ei koskaan ole tarpeeksi. Yksi kysymys tietämättömänä vain että onko tuossa yhdessä sukassa kantapäässä tarkoituksella tuommoinen reikä?

Ja sitten nuo nalakot ovat todella ihanat ja heti rupesi raksuttamaan että kummipojalla voisi olla kohta tuommoiselle käyttöä ;)

MISSTÄ olet!

Blogiarkisto

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...