lauantai 12. maaliskuuta 2011

Tunnustusta.

Sain tällaisen tunnustuksen ANEMONEN    bogista :) Kiitos Anemone.
Sain toisenkin tunnustuksen SEIKULTA  KIITOS hänellekkin. :)1. Milloin aloitit blogisi?
-Jaa,a  oliskohan ollut joskus, 2009 loppu puolella.

2. Mistä kirjoitat blogissasi,mitä kaikkea se käsittelee?
-Pää asiassa käsitöitä, mutta sivujakin löytyy pikku kuvien takaa, joihin laitan valokuvia ja ajatuksiani kaikesta mitä nyt ajattelen :)  sillä aina en ajattele yhtään mitään.
 

3.Mikä seikka tekee blogistasi erityisen verratuna kaikkiin muihin?
- Ei mikään.

4.Mikä sai sinut aloittamaan blogin kirjoittamisen?
- Joskus tuntuu että kun laittaa kuvia käsitöistään tänne niin ihan kuin näkisi ne eri lailla, ihan kuin jonkun toisen silmin, ja se tietty että netti on pullollaan kivoja blogeja, voi kumpa olisi aikaa tutustua niihin ja niiden takana oleviin ihmisiin.
Ja tietty se että täältä saa ihania virtuaalituttuja itselleen, ja voi lukea  toisten ajatuksia asioista, ja ehkä silloin myös oma ajattelu muuttuu joistain asioista näkee ne toiselta kantilta, ja muistaa ettei olekkaan maailmassa ihan yksin kaikenlaisten höperyyksiensä vankina :))


5.Mitä haluaisit muuttaa blogissasi?
-No no, vaikka mitä ja välillä muutankin taustoja, kohellan koneella, ajattelen että vosi tämä olla kauniimpikin


6. Seuraava tehtävä onkin jakaa tunnustus  blogille. Tällä kertaa annan sen näille ihanille blogeille:
ONKO ihan pakko valita, tämä kyllä kuuluisi ihan jokaiselle bloggaajalle :)) mutta pakko mikä pakko, toivottavsti kävin nyt kaikkien blogissa ilmoittamass asiasta, jos joku unohtui niin syy on tämä huono koneenkäsittely taitoni , ota siis omaksesi tämä Kiitos.

ITETEHTY Marin blogille, ihanaiselle aina auttavaiselle, minä tumeplo kun en osaa tilata mitään mistään ulkomailta, niin Mari sen hoitaa :) ja entäs nuo kortit, kauniita keveitä värejä en ole tainnut löytää sieltä yhtään kovin tummasävyistä korttia, iloinen mieli näkyy :))
 
VIRONPERÄN   emännälle Irenelle, ihan siitä että on jaksanut tuoda tuon ihan paikan meillekkin nähtäväksi tänne nettiin ja kertoa siitä meillekkin , minulla kun oli aikoinaan lapsena Johannes Virolaisesta ihan omia ajatuksia joista kerron jossain muualla :)


ANNA MANNALLE  siksi että jaksaa hoidella meidän muidenkin tilauksia leimasimista, aikas kivoja ovatkin.

PIALLE  hän tekee ihania pehmeitä kauniita kuvia, ja kortteja, mukavasti eri laisia.

RYMYRINSESSALLE  ihku vaaleanpuninen blogi, jossa tosi kauniita kortteja, ja entäs tuo blogin nimi heh heee,,

TUIKULLE  Pojoisen prisessojen ja yhden prinssin  ihanalle Äidille, ja kortteilu höperölle, ihan niikuin me muutkin olemme. blogissa on ihania kortteja vaikka kuinka.

TIKKUIITALLE  ajatelkaas hän jaksaa vielä nyplätäkkin, minusta se on kauneinta mitä pitsisessä maailmassa tiedän, nyplätty pitsi , no myönnän olen tullut pitsien ylimmäksi ystäväksi vasta iän myötä, etenkin alusvatteissa, no nyt taidan jo punastua. ;))

4 kommenttia:

Anna kirjoitti...

Heippa ystäväinen :)

kiitos tunnustuksesta ja maininnasta leimoihin (immeiset, menkäähän katsomaan, tilausjonossa hyvin tilaa maaliskuulle ;)

Sulla on kaunis blogi, ei tuossa mitään muutettavaa ole :)

Laitan sivulleni, kun kerkiän tässä... kiirettä pitää!

Irene kirjoitti...

Hei!
Kiitos tunnustuksesta.
Käärin heti hihani!

tuikku kirjoitti...

Heips! Kiitos kivasta tunnustuksesta :) Tämä onkin minulle ensimmäinen :) :)

aikatherine kirjoitti...

sydämelliset onnittelut!Rakas blogiystävä! Pyydän sinua hiljaiseen rukous piiriin, omalla sopivalla hetkelläsi. Japanin kansalaisten kärsimysten vuoksi. SPR keräys listan tili numero on sivullani, otsikolla: KAUKANA SYDÄMESSÄ

MISSTÄ olet!

Blogiarkisto

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...