keskiviikko 23. maaliskuuta 2011

Ystävilleni yhteinen synttärikortti ja vähän kukkia tietty.

Vähän vanhemmilla kuin itse olen ystäväpariskunnalla on yhteiset isot synttärit, ja tiedän että heille voi olla huumoriakin korteissa :) piristää kuullemma heidän päiväänsä. Heille tein siis tämän kortin, ja enhän minä saa näppejäni irti kukkaorteista en sitten millään, niitä pitää tehdä aina vaan, onneksi niitä menee kevätmyyjäisissä taitavat muutkin pitää kukkakorteista :)


Ja pojille muutama kortti vielä, nyt taidan seuraavaksi uppoutua ompeluun, kevät tulossa ja keittiö tarvitsee uudet verhot, taidan kaivella mummon vanhat lakanat esiin ja tehdä niistä, jolleivat ole kamalasti kellastuneet, mistähän ihmeestä minä tämän kamaln luonteeni olen perinyt että kaiken aikaa pitää jotain tehdä, eipä kait ketään haittaakkaan moinen :)8 kommenttia:

Anitta kirjoitti...

Hei, kyselit kuulunko koukussa kortteihin, en kuulu. ONko se erittäin aktiivisille korttien tekijöille? Minulla aika on välillä niin rajallinen kun on monta rautaa tulessa ja vuorotyö. Olisihan se varmaan kiva mutta taitaa sitoa jonkun verran. Vai on lemasimet tulossa... no niitä odotellessa.
Hyvää päivän jatkoa sinulle 8)

Aili-mummo kirjoitti...

Tuohan on hauska teksti: Mitä enemmän kakussa on kynttilöitä, sitä valoisampi on huoneesi (vai oliko se syntymäpäiväsi?)

Valoisaa päivää sinulle, Vaarinkukka, ja kiitos kivoista kortista<3

Merkkari kirjoitti...

Voi kuinka ihania poikakortteja. Minulta ne tursuavat jo korvistakin. Sinä olet kyllä onnistunut loistavasti!

Anitta kirjoitti...

Mahtavat nuo poikakortit. Kiva leimakuva malli. Pitäis vissiin hankkia. KÄvin pyörähtämässä tuolla koulussa kortteihin. En ihan päässyt selville kuinka siellä toimitaan, mutta kiva paikka seikkailla. Pitää oiken ajan kanssa syventyä sinne. 8)

Anemone kirjoitti...

Ihania nuo hupileimat.:) Ja kauniita on niin kukkakorttisi kuin poikakortitkin.
Niinhän se on että tekevältä ei työt lopu.. ja hyvä niin.. päivässä vaan saisi olla kaksi tuntia lisää.:))

Irene kirjoitti...

Poikakortit ovat upeita. Samoin tuo useiden kynttilöiden kortti. Itse en ole saanut tehtyä vielä ensimmäistäkään korttia. Luotan siihen, että jossakin vaiheessa. Nyt on ihan muita juttuja menossa.

aikatherine kirjoitti...

herkän kauniita kortteja.

Kiti kirjoitti...

Ihania kortteja ! Tykkään hurjasti noista Artin korteista ja LOTV on toki ihku. Ja sinulle tsemppiä vain rasioiden tyhjentelyyn sillä. Ja vinkiksi, että mukavasti se tyhjentely sujuu siinä rasiaa koristellessakin :)

MISSTÄ olet!

Blogiarkisto

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...