lauantai 24. syyskuuta 2011

Leipomus ja kirpputori päivä.

Täällä sataa tihuuttaa, ja pyykit pitää laittaa sisälle kuivumaan, sen kurjinta syksyssä, vaikka muutoin syksystä tykkäänkin kaikkine ihanine väreineen ja tunnelmineen.

Tuntuu kuin kesä olisi niin kiihkeää aikaa ettei kerkiä kuin nauttia auringosta ja lämmöstä, mutta syksy ihan kuin antaisi luvan tarttua kiinni aikaan ja hidastaa sitä ja   kehoittaisi nauttimaan väreistä ja pimeydestä piristävien tuikkujen kera.Joskus mietin että millaista ainaa oli syksy ennevanhaan, kun kaikki sato piti säilöä, ja teurastukset hoitaa ja valmistaa koko talven ajan syömiset. mentiikö sitten niiden touhujen jälkeen talviunille :))) itse nautin syksystä ja talvestakin jollei ole liian kylmä.

Nyt leivoin kinkkupiirakoita erääseen tapahtumaan 4 kpl, ja samalla tietty itsellekkin syömiseksi, ei tarvitse kuin lämmittää voin rauhassa kirppuilla kirpputorilla enkä mieti mitä sitä syödään päivällä :))


  

6 kommenttia:

Elborgi kirjoitti...

mmmmhh looks so delicious!
Elmq

mummeli kirjoitti...

Ompas herkullisen näköistä piirasta! Pitäispä paistaa itsekkin.

Irene kirjoitti...

Todella järkevää valmistaa ruokaa ja leipoa isommissa erissä. Sitten voi hyvillä mielin puuhailla mukavia asioita kuten kirppuilua rauhassa. Nautinnollista syksyä sinulle!
Taidan itsekkin nyt mennä piirakantekohommiin.

Aili-mummo kirjoitti...

Ahkeruus aina palkan maksaa, leipomisessakin<3

Oikein mukavaa viikonlppua sinulle, Vaarinkukka-Pirkko<3

sari kirjoitti...

Mmmmm...Kyllä on ihanan herkullisen näköisiä piirakoita!!! Ihan nälkä tuli!!! Meillä on ollut aivan ihanan aurinkoinen ja lämmin päivä tänään! Tosi mukavaa kun on täällä kanssa muuten satanut koko viikon! Toivottavasti aurinko tulee sinne päin!

Riitta Sinikka kirjoitti...

Oi,mitä herkkua!!

MISSTÄ olet!

Blogiarkisto

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...