maanantai 12. syyskuuta 2011

Vaihtareita, ja kierrätys kavereita :)

Minäpä päätin kokeilla Vaihtobaarin  kautta kierrätyskaveria ja voih ihme millaisen paketin tänään sainkaan :)) Minun piti kuvata sitä mutta siinä oli askartelumateriaalia niin kamalasti että piti kiivetä  työpöydän tuolille seisomaan enkä sittenkään saanut levitettyä kaikkea näkyville.
Paketin sain Mummon Aarrearkun omistajalta Raililta, KIITOS oikein paljon :)) aivan ihanasta paketista.  \o/   huiskuttelen täältä kiitokseksi :) ja tervehdykseksi.

Oma pakettini odottaa tuossa lähtöään menee postiin varmaan tämän viikon aikana.


Olen saanut kolme ihanaa kukkapuskaa,

Tunnustukseen liittyy 5 ksymystä joihin vastaan näin.

Lempiruokani:: En kyllä niitä voi luetella sillä olen kaikkiruokainen, on vain ruokia joita en saa syödä, mutta sekin on vasta tämän mummo iän ongelmana ollut.

Lempimakeiseni:: no helppoa helppoa, Laku ja Laku ja samiakki :))

Lempiluettavani:: No aika vaihtelevaa, joskus tykkään lukea sellaista kirjallisuutta joka herättää pääkopankin töihin, Salme Blomster, Seppo Jokinen, Henri Noveu. Mutta sitten luen myös niinsanottuja kevyitä kirjoja, Catherine Cookson, Agatha Cristie, ja muita vastaavia kirjoja.

Mielusin tapa tehdä käsitöitä:: Ihan itsekseni niin että ajatus saa lentää vapaana, eikä kukaan vahdi vaikken tekisikään yhtään mitään :)

Lempielokuva:: Oikeastaan tiedän vain mistä en pidä, se on sellaiset leffat joissa mennään lujaa ja paukutellaan ihmisiä mennen tullen.

Tämän tunnustuksen saa jakaa viidelle ystävälleen, minusta tämän ansaitsee jokainen täälläkin blogissa kävijä, ota siis tämä ihana kukka puska mukaasi ja kerro meille pikkuisen istestäsi.

Voin laittaa myöhemmin tämän eteenpäin, mutta tuo Rakas ukko-kultani oli juuri leikkauksessa ja nykyaikaiseen tapaan hänet lähetttiin kotiin minun hoidettavakseni, joten se on tärkeintä juuri nyt ! :)
ps, tiedättehän miehet ja heidän tautinsa ;)

Oikein ihanaa tätä päivää jokaiselle!

5 kommenttia:

Aili-mummo kirjoitti...

Kierrätys siis kannattaa, onneksi olkoon Vaarinkukkanen Pirkko<3

Mukavaa viikon jatkoa sinulle<3

sari kirjoitti...

Ai kun ihanaa tavaraa!!!!

Anitta kirjoitti...

Mahtava paketti ! Olisikohan joskus kokeiltava... Blogissani on sinulle jotain... 8)

Kiti kirjoitti...

Jänniä juttuja sinulla siinä odottaa touhuja. PS. blogissani on sinulle pieni kukkanen :=

Tuikku kirjoitti...

Heips! Ihania askartelumateriaaleja olet saanut kierrätyskaverilta :) Paranemisia miehellesi...minunkin aika on mennyt hoitaessa vanhinta tytärtäni(9-vuotias),vyöruusu tuli ihan hänelle (harvinaisempaa lapsella)...hänellä stressiä ollut paljon koulussa(kiusattu siellä),tämä stressi vaikutti paljon ruusun puhkeamiseen.Kiitos ,kun kävit osallistumassa minun joulukalenteriin.Sopiiko että laitan sulle osoitteeni kk:n sivuston kautta yksityisviestinä?

MISSTÄ olet!

Blogiarkisto

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...