torstai 16. helmikuuta 2012

Ystävänpäivä haaste.

Ystävnäpäivä haaste VINTAGE blogissa.
DELICIOUS DOODLES  antoi ihanan leimakuvan joka sopii juuri Yställeni joka tekee työtään eläinten parissa. Että minä tykkään näistä digikuvista :))
Toisen kuvan sain sitten POLKA DOODLEsilta   josta tein korttini ja sen teksti on totta :)
Ja siihen jatkoksi sopiikin tämä kortti jonka kuvan sain LOTV. Lili of the Valley   ja sen tein  pyynnöstä heidän hääpäiväkseen miehet kun tuppaavat unohtamaan hääpäivät ymm, merkkipäivät :) jota juhlitaankin sitten  yhdessä  ja  alkuperäinen hääpäivä on ollut yhtä kauan sitten kuin omanikin. 


Kiitos ihanista ystävänpäivä toivotuksista, en kerinnyt käydä blogeissa  aika on rajallista  etenkin kun istuu sirasvuoteen reunalla :)) KIITOS!

5 kommenttia:

Majan Molla kirjoitti...

Kauniita kortteja olet taas tehnyt!
Paranemisia sairaalle ja parempaa loppu viikkoa!

Aili-mummo kirjoitti...

Kiitos kauniista korteistasi, Pirkko.<3

Oikein hyvää vointia sinulle, ja potilaallesi.<3

Aikatherine kirjoitti...

Ihastuttavia kortteja.. Toivon parantumista , ehkä kevät aurinko pian valaisee ja piristää sairastakin. Tärkeintä on olla lähellä, ei meistä bloggareista tarvitse välittää vaikka ihmeen paljon täälläkin saa tukea jos avoimesti kertoo, aika monilla on kiireitä, huolia ja elämän pyöritystä kotiympyröissä ihan tarpeeksi.

bissecat kirjoitti...

Paranemisia sinullrkovasti täältä .Mie oon kovasti testaillut papereita .Kiersin noi Imatran kopiopalvelut.Kolme niitä on kahdesta suostuivat muutaman paperin myymään.Aika hyvää oli sellanen yli 200 grammanen puolikiiltävä paperi.Noi softcolorit ihan tanssiit sillä sekoittuvat tosi nätisti..
Kun saan joskun kuvansiirtoongelmat selätettyä niin kuvasin noita testejä..
Ihana kuva tuossa ylimmäisenä todella kaunis toteutus samoin tuo hääpari ihana..

Paulette kirjoitti...

Huikeita kortteja! Aivan ihastuttavia!

MISSTÄ olet!

Blogiarkisto

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...