torstai 20. syyskuuta 2012

No nyt se iski.

Joulun tunne, käsi livahti taas kerran silppulootaan ja innostus otti vallan, kun satoi ja satoi ja sa..... en sano enää, koska nyt paistaa aurinko :)
Toisaalta sadepäivät ovat mukavia nekin, iahn kuin antaisi itselleen luvan lorvia ja olla tekemättä mitään ja nauttia ja vain nauttia jostain olemattomasta, liekkö se sittens e ropina vai yleinen pimeys joka sadepäivänä vallitsee, mutta kuitenkaan tunetmatta itseään tai oloaan mitenkään synkäksi tai masentuneeksi.

Minä aloitin joulukorttien teon, niitä kun tunnutaan tänä vuonna tarvitsevan joka puolella :) lapsenlapset kasvavat ja kouluretket suurenevat tai ainakin he haaveilevat suurista :) ja näillä siis aloitin oman ihanan hommani. Oikea kortti pläjäys :)

5 kommenttia:

Elborgi kirjoitti...

so nice cards
Elma

Aili-mummo kirjoitti...

Suorastaan ylellisen hienoja joukortteja, Pirkko!<333

Tuikku kirjoitti...

Niin ihania joulukortteja olet tehnyt,täälläkin päin sataa ja sataa ,talvea odotellaan ja joulua etenkin....iloista syksyn jatkoa :) :)

sari kirjoitti...

Voi miten ihanan iso kasa kortteja! Todella kauniita joka ainut!! Oikein rattoisaa viikonloppua!

Mari-Susanna kirjoitti...

Todella kauniita joulukortteja jokainen ja monen monta upeaa työtä joissa on ihanasti upeita yksityiskohtia blogissasi vaikka millä mitalla!! Kiitos sinulle, kun olit liittynyt blogini lukijaksi, toivotan sinut lämpimästi tervetulleeksi. Mukavaa viikonloppua sinulle!

MISSTÄ olet!

Blogiarkisto

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...